Bijen | set van drie bijenwasdoeken voor bewaren van voedsel

Bijen | set van drie bijenwasdoeken voor bewaren van voedsel

Bijenwasdoeken zijn de ideale manier om bakjes en schaaltjes af te dekken op een duurzame manier. Ook fijn om kaas, een stuk brood of jouw lunch in te verpakken. Vele malen te gebruiken.

  • 3 maten bijenwasdoek (21x21cm, 25x25cm en 31x31cm)
  • gemaakt met biologische katoen en honing
  • met gebruiksaanwijzing
  • gemaakt in India
  • Last Forest

13,95

Op voorraad

Wij zijn aangesloten bij

Keurmerk webwinkel

Beschrijving

Over Bijen | bijenwasdoeken voor bewaren van eten

De Last Forest set bijenwasdoeken bestaat uit 3 herbruikbare doekjes. Deze doeken zijn een duurzame en biologische oplossing/vervanging van plastic zakjes, plasticfolie of aluminiumfolie bij het bewaren van etenswaren (geen rauw vlees en rauwe vis).
De doeken zijn ideaal voor het bewaren van brood, kaas etc. en handig als verpakking van de lunch. Ze dekken schaaltjes en bakjes ook goed af. Naast de bijdrage aan een beter milieu, bespaar je ook op de aankoop van folie en plastic.
De doeken zijn niet geschikt voor gebruik in de magnetron of oven, de was smelt dan uit de doek.

Bij gebruik vorm je de wrap om het product dat je wilt afdekken dmv de warmte van je handen. Door de was blijft de doek daarna goed in vorm. In het begin voelen de doeken wat plakkerig door de bijenwas.
Na gebruik wassen met koud water en milde zeep (niet wringen). Na het wassen aan de lucht laten drogen. Nooit wassen in de vaatwasser of wasmachine, de was smelt dan uit de doek. Gaat mee tot minimaal 30 wasbeurten. Verdere instructies over gebruik staan duidelijk op de achterzijde van de verpakking vermeld.

 

Over de makers van Bijen | bijenwasdoeken voor bewaren van eten

De complete range van handgemaakte bijenwas producten van Last Forest hebben ingrediënten die zorgvuldig zijn gewonnen uit de diepte van de Nilgiri bossen in Zuid-India. Door het herinvesteren van 30% van de winst in gemeenschappelijke ontwikkeling, ondersteunt Last Forest verbetering van gezondheidszorg, onderwijs, eigenwaarde en een duurzaam inkomen voor hun werknemers in India.
Last Forest is WFTO gecertificeerd.

Schrijf je in voor Mooie Verhalen Post en maak kans op €15 shoptegoed

Lees meer over de mooie verhalen achter onze handgemaakte cadeaus en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten in ons assortiment. 

Elke maand wordt onder de nieuwe inschrijvingen €15 euro shoptegoed verloot die je per email van ons ontvangt.