Retouren en klachten

Klachten

Niet tevreden over je bestelling? Jammer, neem contact op met mij en dan overleggen we over een goede oplossing. Je kunt een mail sturen naar info@almirah.nl of bellen/appen met 06-21 525 464.


Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

 

Retourneren/herroepen

Je mag de bestelling  binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen annuleren. Dit kan op meerdere manieren.

  • mailen naar info@almirah.nl ovv bestelnummer, naam en adres en eventueel reden van herroepen
  • een whatsapp naar 06-21 525 464 ovv bestelnummer, naam en adres en eventueel reden van herroepen
  • download het herroepingsformulier, vul dit in en mailen het naar info@almirah.nl of stuur het op papier mee met de retourzending

Na het annuleren heb je 14 dagen om de bestelling op eigen kosten terug te sturen. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Almirah geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres
Almirah
Dijkgraaf 33
2408RX Alphen aan den Rijn

Uitzondering herroepingsrecht

Producten die speciaal voor jou worden gemaakt of gepersonaliseerd zijn uitgezonderd van dit herroepingsrecht. Na het plaatsen van de bestelling kan dit niet meer herroepen worden.

 

 

 

De waardering van almirah.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.

Schrijf je in voor Mooie Verhalen Post en maak kans op €15 shoptegoed

Lees meer over de mooie verhalen achter onze handgemaakte cadeaus en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten in ons assortiment. 

Elke maand wordt onder de nieuwe inschrijvingen €15 euro shoptegoed verloot die je per email van ons ontvangt.