Contact

Heb je vragen?

Heb je een vraag over Almirah, de producten of iets anders? Stel je vragen gerust, ik beantwoord ze met plezier.

Je kunt mij bereiken via;

Ik werk bijna dagelijks met de makers op het atelier met veel plezier. Ik begeleid en ondersteun hen in het werken en kan op die momenten niet altijd de telefoon opnemen. Laat een voicemail achter, app mij of stuur een mail. Ik beantwoord jouw vragen zo snel als mogelijk.

Producten eerst zien of voelen?

Dat is heel logisch. Het gaat vaak om unieke handgemaakte producten.  Kom eens langs op een markt of bij De Meerkoet.

  • LWO De Meerkoet voert een deel van het assortiment.
  • Wil je zeker weten dat je het betreffende product kunt zien bij De Meerkoet? Neem dan eerst even contact op. Ik zorg dan dat het product aanwezig is.
  • De markten waar Almirah staat vind je op de marktenpagina, wil je iets specifieks zien laat dit dan even weten. Ik neem dat product dan mee naar de markt.
 

 

Afhaaladres

Wil je de door jou bestelde producten afhalen? Tijdens het bestellen kies je de optie -afhalen bij De Meerkoet-. Je kunt jouw producten na twee dagen afhalen bij:

De Meerkoet
Meerkoetstraat 3
2406GA Alphen aan den Rijn

Openingstijden
dinsdag – vrijdag van 9.30-16.00 uur

Je kunt er ook voor kiezen om je producten op te halen op één van de markten. Kies in het bestelproces voor -afhalen- en geef in de opmerkingen bij het bestellen aan op welke markt je het wilt afhalen. Ik neem jouw bestelling dan mee naar de betreffende markt.

Vestigingsadres

Dijkgraaf 33
2408RX Alphen aan den Rijn

Dit is geen bezoekadres

KvK 59512547
BTW NL002137147B74

De waardering van almirah.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 9 reviews.