To do lijst | op klembord van pallethout

To do lijst | op klembord van pallethout

Handig klembord met to do lijst voor de boodschappen of klusjes. Handgemaakt van oude pallets met een clip en leren ophanglus.

 

  • handgemaakt dus jouw exemplaar kan licht afwijken van de foto
  • gemaakt van oude pallets
  • Werkcentrum Zwedenburg (Middin)

11,50

Wij zijn aangesloten bij

Keurmerk webwinkel

Beschrijving

Over To do lijst | op klembord van pallethout

Het klembord is gemaakt van de plankjes van oude pallets. Deze worden op maat gemaakt en aan elkaar bevestigd. Daarna worden de klem en leren ophanglus bevestigd. Ondertussen heeft de papiergroep de lijstjes geprint en gesneden op kraftpapier.

Je kunt zelf navullingen maken voor dit klembord. Het papier is een half A4 groot, knip of snij dus een A4 over de lengte in tweeën. Wanneer duurzaamheid belangrijk is dan kun je hiervoor ook de lege achterkanten van facturen, brieven van school of de sportclub etc gebruiken.

 

Over de makers van To do lijst | op klembord van pallethout

Deze klemborden worden gemaakt door de houtgroep van Werkplaats Zwedenburg in Den Haag. Dit is een werkplaats voor mensen met een beperking.  Verschillende mensen werken aan één product, waarbij ieder op zijn eigen manier bijdraagt. De één kan met de zaagmachine het hout zagen, de ander heeft weer alle geduld voor het schuurwerk of schilderen. Met z’n allen komen zij dan tot een mooi product. Voor dit product werkten zij samen met het papieratelier op dezelfde locatie. Zij hebben de papieren to do lijst ontworpen en geproduceerd.

Werkplaats Zwedenbrug is onderdeel van zorgorganisatie Middin. Medewerkers kunnen werken op de houtgroep of werken met vilt, keramiek of papier. Middin ondersteunt mensen met een beperking in de driehoek Den Haag/Rotterdam/Delft.

Schrijf je in voor Mooie Verhalen Post en maak kans op €15 shoptegoed

Lees meer over de mooie verhalen achter onze handgemaakte cadeaus en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten in ons assortiment. 

Elke maand wordt onder de nieuwe inschrijvingen €15 euro shoptegoed verloot die je per email van ons ontvangt.