Samen werken met Almirah

Samen werken, Almirah doet het graag! Zeker wanneer het ten goede komt aan de verkoop van mooie handgemaakte producten met een sociaal en/of duurzaam verhaal. Net als de producten duurzaam en/of sociaal zijn, werk ik graag ook op die manier samen. Een samenwerking dus voor langere tijd en die voor beide partijen goed is, win-win.

Samen werken doe ik inmiddels op meerdere manieren met allerlei leuke bedrijven.

  • relatiegeschenken of kerstpakketten in kleine oplages
  • producten in opdracht maken
  • inkoop van jouw producten door Almirah
  • verkoop voor groothandelsprijzen van Almirah-producten
 
Samen kijken wat er mogelijk is?
Mail, bel of app mij en dan kunnen we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
samenwerken met almirah voor originele handgemaakte producten

Samenwerkingen

samenwerken met Middin

Middin

Al vanaf het begin koop ik in bij Middin. Door de jaren heen werden mijn bestellingen groter en bleven zij steeds met ontzettend leuke nieuwe producten komen.

De jaarlijkse beurs bij Middin voor inkopers was het zetje dat ik nodig om de producten van eigen atelier ook als groothandel te gaan verkopen.

Meer over de makers van Middin >>

Liefslabel

Met Liefslabel heb ik al heel wat avonturen beleefd. In 2017 las ik een enthousiast artikel in het lokale krantje, twee zussen zochten medeondernemers voor een groot avontuur. Zo startte in 2018 de Liefsfabriek, een winkel en werkplek voor kleine creatieve bedrijven.

Eind 2019 eindigde dit helaas doordat we het pand niet meer konden huren, maar we werken nog steeds samen. Nu verzorg ik de contacten en leveringen van diverse ateliers voor  mensen met een beperking aan Liefslabel.

Faith Lifeline

Faith Lifeline

Melanie van Faith Lifeline wandelde in 2018 het atelier binnen. Op zoek naar een duurzame samenwerking met een atelier als wij. En dat is gelukt!

Wij maken producten voor Faith Lifeline in opdracht, Melanie koopt producten bij ons in en samen maken we de leukste cadeaupakketjes

Als klap op de vuurpijl heeft Melanie de huisstijl van Almirah ontwikkelt!

Houtmoed logo

Houtmoed

Maaike van Houtmoed ken ik al sinds 2017 toen we elkaar tegenkwamen in een webwinkelcursus van de Webshop Academy.

Al snel daarna kwamen we elkaar ook weer tegen in de Liefsfabriek van Liefslabel.

Zo zijn we elkaar blijven volgen en kwam het begin 2021 tot een nieuwe samenwerking. Bij Almirah maken en verkopen wij de DIY-pakketten van Houtmoed. Zo kunnen mensen die het zelf niet willen of durven te maken,  wel die fantastisch vazen en tafeltjes in huis hebben. 

Meer over Maaike en Houtmoed >>

logo Gemiva-SVG Groep

Gemiva-SVG Groep

Rond de tijd dat ik met Almirah begon ben ik als vrijwilliger op LWO De Meerkoet van de Gemiva-SVG Groep gaan werken.

Ik werkte 2 middagen in het winkeltje op deze locatie samen met een aantal cliënten.  Op een gegeven moment werd ik gevraagd om het assortiment van de winkel aan te vullen. Het begin van een samenwerking die met de jaren zou groeien.

Nu vul ik nog steeds het assortiment in de winkel aan, maar huur ik ook het atelier en maak ik daar samen met de makers allerlei mooie producten voor de winkel, de webwinkel en andere retailers.

Hier jouw bedrijf?

De waardering van almirah.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.

Schrijf je in voor Mooie Verhalen Post en maak kans op €15 shoptegoed

Lees meer over de mooie verhalen achter onze handgemaakte cadeaus en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten in ons assortiment. 

Elke maand wordt onder de nieuwe inschrijvingen €15 euro shoptegoed verloot die je per email van ons ontvangt.