engelse drop kaarsjes in oranje, groen,roze, wit en zwart

Engelse drop kaarsjes maken | Hoe kom je erop…

Geen product lokt zoveel reactie uit op de markt als de engelse drop kaarsjes. Mensen lopen voorbij, stoppen, doen een stapje achteruit en er verschijnt een lach op hun gezicht. Een product om vrolijk van te worden. Niet alleen voor jou, maar ook voor de makers.

Gemaakt met zorg

Want wist je dat deze kaarsjes worden gemaakt in een atelier waar mensen met een beperking werken? De Dagboog van Tragelzorg in Terneuzen. Bij De Dagboog vinden mensen met een verstandelijke beperking een betekenisvolle werkplek.

De kaarsjes zijn eenvoudig genoeg om door de makers van De Dagboog te worden gemaakt, maar vragen wel wat precisie. De kaarsjes worden laagje voor laagje gegoten in vormen. De verschillende laagjes moeten op precies de goede tijd gegoten worden. Te vroeg gegoten betekent dat de laagjes in elkaar overlopen. Bij te laat gieten hechten de laagjes niet goed aan elkaar en willen wel eens los laten. Bij De Dagboog kan op dit moment één van de makers dit geheel zelfstandig, andere makers hebben in meer of mindere mate hulp nodig van de begeleiders.

De kaarsen van dit atelier worden verkocht in de eigen winkels van Tragelzorg en ingekocht door anderen. Almirah heeft deze engelse drop kaarsen sinds kort in het assortiment, omdat het echt zo´n product is waar je op meerdere manieren blij van wordt. Voor de makers een bron van voldoening en trots dat de kaarsen die zij maken daadwerkelijk worden verkocht. Voor jou een leuk cadeau om te geven of om jezelf cadeau te doen. Echt kaarsjes met een mooi verhaal dus.

Ook van die leuke engelse drop kaarsjes voor jouw tafel, als cadeau of relatiegeschenk? Je kunt ze los en als set kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

De waardering van almirah.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.

Schrijf je in voor Mooie Verhalen Post en maak kans op €15 shoptegoed

Lees meer over de mooie verhalen achter onze handgemaakte cadeaus en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten in ons assortiment. 

Elke maand wordt onder de nieuwe inschrijvingen €15 euro shoptegoed verloot die je per email van ons ontvangt.