gehaaktehangplanten van Middin

Middin | Al 10 jaar leverancier van originele handgemaakte artikelen

Al weer 10 jaar is Middin een leverancier van originele handgemaakte producten  Francis regelt de verkoop van alle verschillende ateliers van Middin en is mijn contactpersoon. Ik kan zo in een bezoek alle artikelen van de weverij, houtbewerking of papierschepperij of kaarsenmakerij inkopen.

Bij Middin werken met een beperking of niet-aangeboren hersenletsel zodat ze midden in het leven kunnen staan. Ze worden geholpen met wonen, werken, leren, vrije tijd en voor jezelf zorgen. Middin ondersteunt mensen met een beperking in de driehoek Den Haag/Rotterdam/Delft.

Mensen kunnen werken op verschillende werkplekken op hun eigen niveau. Op houtwerkplaatsen, zeep atelier, textielgroep tot een kunstgroep. Maar bijvoorbeeld ook op Buitengoed Dorrepaal in Voorburg waar een theehuis, kwekerij, tuinwinkel en dierenweide worden gerund. Bijzonder zijn ook de weverij en papierschepperij. Bij deze laatste worden de enveloppen geschept voor de ook door ons verkochte briefkaarsen.

briefkaars om te verzenden
opgerolde briefkaars met wens

Originele, creatieve ontwerpen

Bij Middin werken ook fantastische creatieve begeleiders. Naast de klassiekers als het memoblok van oude ordners komen er elk jaar weer leuke nieuwe producten bij.

Soms ga ik wel naar de ateliers zelf zoals de weverij. Zij maken unieke tassen geweven van oude plastic tassen. Oersterk en geen één is hetzelfde. Op de weverij kan ik dan uitzoeken welke tassen ik wil inkopen. En ook even mijn weef hart ophalen.

Er is ook weer een nieuwe collectie gehaakte hangplanten voor ons gemaakt, een heel leuk idee en staat super leuk in je interieur.

 

gehaaktehangplanten van Middin

Binnenkort ga ik ook voor het eerst langs bij de papierschepperij. We hebben al kaarten van hen in het assortiment die we verkopen in de winkel van de Meerkoet . Voor de briefkaarsen scheppen zij ook de enveloppen.

Dus ik ga eens kijken welke leuke handgeschepte kaarten ik daar kan vinden en ook kijken of ik nog tips kan krijgen voor onze papierschep activiteiten. We hebben nog geen goed idee wat we kunnen doen met ons handgeschepte papier.

handgemaakte producten van Middin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

De waardering van almirah.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.

Schrijf je in voor Mooie Verhalen Post en maak kans op €15 shoptegoed

Lees meer over de mooie verhalen achter onze handgemaakte cadeaus en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten in ons assortiment. 

Elke maand wordt onder de nieuwe inschrijvingen €15 euro shoptegoed verloot die je per email van ons ontvangt.