Zandzak l zandzakje van 250 gram

Zandzak l zandzakje van 250 gram

Zandzakjes om te gebruiken tijdens het spelen. Je kunt deze zandzakjes gebruiken als lading voor vrachtauto’s en als gewicht op dekens en lakens bij het huttenbouwen. Kinderen verzinnen vaak nog veel meer toepassingen voor deze zandzakjes.

 

  • gewicht is 250gr, maar dit kan iets afwijken door vocht dat in het zand trekt
  • de zakjes zijn 7,5×15 cm
  • gemaakt van ongebleekt katoen
  • Speelbelovend

 

2,50

Op voorraad

Beschrijving

Over Zandzak | zandzakje van 250 gram

Dit zandzakje van 250 gram is met de hand gemaakt en afgevuld, de maat en het gewicht kunnen soms iets verschillen.
De zandzakjes geven veel verschillende speelmogelijkheden. Van zak suiker bij het winkeltje spelen tot gewicht om de lakens op zijn plaats te houden bij het huttenbouwen. In gebruik samen met de zandzakjes van 500 gram komt ook het wegen, gewicht inschatten en andere vaardigheden aan bod.

Over de makers van Zandzak | zandzakje van 250 gram

Het speelgoed van Speelbelovend wordt gemaakt met hulp en inzet van mensen met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking. Speelbelovend besteed het werk uit aan locaties van Multabedrijven, Sherpa en 50/50.

Albert Einstein: “Fantasie is belangrijker dan kennis.”

Fantasie is de oorsprong van veel werkelijkheid en de spil van innovatie. Fantasie is ook het belangrijkste middel voor kinderen om de werkelijkheid te ontdekken en te verkennen. Speelbelovend wil de fantasie van kinderen stimuleren en levert daarom de basis waarmee kinderen hun eigen fantasie kunnen uitleven in hun spel.