Voelzakjes | set van drie met pitten, rijst en zand

Voelzakjes | set van drie met pitten, rijst en zand

Voelzakjes waar kinderen hun fantasie op los kunnen laten. Bedoeld om het voelen te stimuleren, maar door de neutrale uitstraling gebruiken kinderen de voelzakjes voor veel meer. De zakjes worden als vracht gebruikt in vrachtautootjes, gebruikt bij gooi spelletjes of als zandzakje gebruikt om de lakens van de tent vast te leggen.

 

  • vulling van kersenpitten, rijst en zand
  • zakjes zijn gemaakt van ongebleekt katoen
  • maten 15×15 cm / 10x10cm / 7,5×7,5 cm
  • Speelbelovend

7,95

Op voorraad

Wij zijn aangesloten bij

Keurmerk webwinkel

Beschrijving

Over Voelzakjes | set van drie met pitten, rijst en zand

Setjes van drie voelzakjes gemaakt van ongebleekt katoen in drie verschillende maten. De grootste is gevuld met kersenpitten, de middelste met zand en de kleinste met rijst.
Kinderen ontwikkelen spelenderwijs hun motoriek en leren het verschil te voelen. Door de neutrale uitstraling kunnen kinderen hun onbegrensde fantasie gebruiken. De zakjes worden dan ook voor van alles gebruikt, bijvoorbeeld als lading in een vrachtauto net als de zandzakjes van Speelbelovend.

 

Over Voelzakjes | set van drie met pitten, rijst en zand

Het speelgoed van Speelbelovend wordt gemaakt met hulp en inzet van mensen met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking. Speelbelovend besteed het werk uit aan locaties van Multabedrijven, Sherpa en 50/50.

Albert Einstein: “Fantasie is belangrijker dan kennis.”

Fantasie is de oorsprong van veel werkelijkheid en de spil van innovatie. Fantasie is ook het belangrijkste middel voor kinderen om de werkelijkheid te ontdekken en te verkennen. Speelbelovend wil de fantasie van kinderen stimuleren en levert daarom de basis waarmee kinderen hun eigen fantasie kunnen uitleven in hun spel.

 

Schrijf je in voor Mooie Verhalen Post en maak kans op €15 shoptegoed

Lees meer over de mooie verhalen achter onze handgemaakte cadeaus en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten in ons assortiment. 

Elke maand wordt onder de nieuwe inschrijvingen €15 euro shoptegoed verloot die je per email van ons ontvangt.