Blauw | stoffen slabbetje met afrikaanse print

Blauw | stoffen slabbetje met afrikaanse print

Eten wordt een feestje met dit kleurrijke en stevige stoffen slabbetje met een prachtige Afrikaanse prints. De slab sluit met een klittenbandsluiting en heeft aan iedere kant een andere print. De stoffen zijn speciaal voor ons gekocht op de markt in Ghana en dus uniek. Ook een origineel kraamcadeau.

  • sluit met klittenband
  • dubbellaags dus stevig
  • unieke stoffen, op is op
  • door Women Empowerment project van Tumi Ghana

6,50

Op voorraad

Wij zijn aangesloten bij

Keurmerk webwinkel

Beschrijving

Over Blauw | stoffen slabbetje met afrikaanse print

Deze stevige slabbetjes met klittenband  worden in Ghana gemaakt als onderdeel van het Women Empowerment Centre. De stoffen worden ingekocht op de markt en ik kon voor een deel zelf uitkiezen welke producten ik in welke stoffen wilde hebben. Dat leverde kleurrijke en unieke producten op voor liefhebbers van kleur en afrikaanse prints. Hierdoor is de oplage wel beperkt en is op dus ook echt op. Bij de volgende bestelling zijn er weer nieuwe stoffen.

Over de makers van Blauw | stoffen slabbetje met afrikaanse print

Tumi Ghana heeft als missie om kinderen en vrouwen te helpen op weg naar een betere toekomst.

Kinderen leren hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Want ieder kind heeft het recht om te groeien en leren in een stress-vrije omgeving. Een omgeving die plezier uitstraalt en hen uitrust met de skills die ze nodig hebben voor een bloeiende toekomst.

In het Women Empowerment Centre worden jonge vrouwen opgeleid tot naaisters en ontwerpsters. De vrouwen krijgen ook coaching voor ondernemersvaardigheden, zoals administratie en marketing.  Zij krijgen ook seksuele voorlichting en toegang tot gratis anticonceptie. Dit alles zorgt ervoor dat vrouwen onafhankelijk voor zichzelf en hun kinderen zorgen.

Schrijf je in voor Mooie Verhalen Post en maak kans op €15 shoptegoed

Lees meer over de mooie verhalen achter onze handgemaakte cadeaus en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten in ons assortiment. 

Elke maand wordt onder de nieuwe inschrijvingen €15 euro shoptegoed verloot die je per email van ons ontvangt.