Regenboog zacht | slinger met vilten regenbogen en bolletjes

Regenboog zacht | slinger met vilten regenbogen en bolletjes

Vrolijke slinger met handgevilte regenbogen en bolletje in vergrijsde kleuren. Duurzaam geproduceerd en geverfd zonder chemicaliën. Leuk als  duurzaam kraamcadeau.

  • ca 100 cm
  • vilt
  • AZO-vrij geverfd zonder chemicaliën
  • GLOBO Fair Trade Partner

18,95

Op voorraad

Wij zijn aangesloten bij

Keurmerk webwinkel

Beschrijving

Over Regenboog | slinger met vilten regenbogen en kralen

Deze regenboogslinger is vrolijk en past door zijn mooie vergrijsde kleuren ook in een neutraler interieur. Ben je dus op zoek naar een cadeau-idee voor een geboorte? Dan zit je helemaal goed met de duurzame vilten slinger. Uiteraard is de slinger AZO-vrij geverfd zonder chemicaliën.
Deze vilten artikelen worden met de hand gemaakt. Kleine afwijkingen in kleur en maat zijn mogelijk.

Over de makers van Regenboog | slinger met vilten regenbogen en kralen

De slinger wordt gemaakt in het partneratelier in Nepal. Bij mooi weer vinden enkele werkzaamheden in de open lucht plaats. Het zijn vooral vrouwen die door hun werk in het Fair Trade-atelier zorgen voor een zeker gezinsinkomen.

Sinds 1973 werkt GLOBO Fair Trade 100% volgens de principes van eerlijke handel. Zij combineren traditioneel en modern handwerk tot een stijlvol totaalbeeld. Met uw aankoop steunt u kleine werkplaatsen in Latijns-Amerika, Afrika en Azië. Door eerlijke prijzen te betalen voor hun goederen en zelfbepaalde, traditionele manieren van werken te respecteren, krijgen producenten de kans om sociale en economische uitbuiting te weerstaan ​​en op te komen voor hun rechten en het behoud van hun identiteit.

Schrijf je in voor Mooie Verhalen Post en maak kans op €15 shoptegoed

Lees meer over de mooie verhalen achter onze handgemaakte cadeaus en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten in ons assortiment. 

Elke maand wordt onder de nieuwe inschrijvingen €15 euro shoptegoed verloot die je per email van ons ontvangt.