Regenboog | geknoopte boekenlegger

Regenboog | geknoopte boekenlegger

Vrolijke boekenlegger om bij te houden waar je was gebleven.

 

  • met de hand geknoopt
  • 2 cm breed en ongeveer 20 cm lang
  • uit eigen atelier Almirah

8,95

Uitverkocht

Wij zijn aangesloten bij

Keurmerk webwinkel

Beschrijving

Over Regenboog | geknoopte boekenlegger

De boekenlegger is geknoopt met dezelfde techniek als vriendschapsarmbandjes. In dit geval een V-patroon in regenboogkleuren. Deze boekenlegger is 18 draden breed en wordt geknoopt met draden van ongeveer 2 mtr lang. Wanneer het knopen klaar is wordt aan de bovenzijde een lintklem gezet met daaraan een pompom gemaakt van dezelfde draden. Het einde van de boekenlegger blijft franje.

 

Over de makers van Regenboog | geknoopte boekenlegger

De makers van deze geknoopte boekenleggers werken op ons eigen atelier, een samenwerking tussen LWO De Meerkoet en Almirah. Op het atelier werken mensen om verschillende redenen. Sommige makers hebben een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en komen voor een betekenisvolle dagbesteding. Andere makers komen om stappen te zetten richting regulier werk en/of opleiding en zij stromen na verloop van tijd ook weer uit.

Het knopen van banden is geïntroduceerd door Twan die een jaar stage liep op het atelier. We zijn begonnen met vriendschapsarmbandjes, maar het aantal producten is inmiddels uitgebreid. Veel makers op het atelier knopen regelmatig. Het is een fijne afwisseling met andere activiteiten. Makers kiezen er regelmatig ook zelf voor om te gaan knopen, omdat het hen rust geeft als het allemaal even te druk is in het hoofd.

Twan knoopt nog steeds al loopt hij geen stage meer. Je vindt zijn werk nu op instagram @going_knots

 

Schrijf je in voor Mooie Verhalen Post en maak kans op €15 shoptegoed

Lees meer over de mooie verhalen achter onze handgemaakte cadeaus en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten in ons assortiment. 

Elke maand wordt onder de nieuwe inschrijvingen €15 euro shoptegoed verloot die je per email van ons ontvangt.