ParTea l vlaggenlijn van oude theezakken

ParTea l vlaggenlijn van oude theezakken

Slingers om een leven lang te vieren en te versieren. Deze vlaggenlijn kan bij elke feestelijke gelegenheid weer uit de kast worden gehaald. De slinger bestaat uit 12 gekleurde vlaggetjes met unieke print en één grotere opbergvlag, waarin je de slinger in kunt opbergen. Opgeruimd staat netjes!

  • lengte 4.30 meter
  • 12 vlaggen van 25 x 18 cm
  • opbergvlag: 30 x 24 cm
  • Superwaste

 

 

8,95

Op voorraad

Wij zijn aangesloten bij

Keurmerk webwinkel

Beschrijving

Over ParTea vlaggenlijn

Superleuke vlaggenlijn met 12 gekleurde vlaggetjes en één grotere opbergvlag waar je ze allemaal netjes in op bergt. Stuk voor stuk gemaakt van gerecyclede theezakken die gered zijn van de vuilnisbelt en dus met unieke print. Om het extra vrolijk te maken zijn de vlaggen geverfd in verschillende vrolijke kleuren.

Over de makers van ParTea

Elke dag werken zo’n 25 makers aan de collectie bij het door Superwaste opgezette werkgelegenheidsproject. Ze wassen en versnijden de theezakken waarna ze worden vermaakt tot duurzame producten zoals bv tassen, vazen en opbergmanden. Zo creëert Superwaste werkgelegenheid voor de plaatselijke bevolking en geven zij zowel de voddenrapers als de makers een bestaan en een kans op een betere toekomst.

Schrijf je in voor Mooie Verhalen Post en maak kans op €15 shoptegoed

Lees meer over de mooie verhalen achter onze handgemaakte cadeaus en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten in ons assortiment. 

Elke maand wordt onder de nieuwe inschrijvingen €15 euro shoptegoed verloot die je per email van ons ontvangt.