Natuur | met de hand geknoopte sleutelhanger

Natuur | met de hand geknoopte sleutelhanger

Je ziet je sleutel niet meer over het hoofd met deze gestreepte sleutelhanger in natuurlijke kleurtjes . De sleutelhangers worden op ons eigen atelier geknoopt.

  • handgeknoopt
  • lengte ong 14cm
  • handgemaakt, jouw sleutelhanger kan iets afwijken van de foto
  • gemaakt in ons eigen atelier

4,95

Op voorraad

Wij zijn aangesloten bij

Keurmerk webwinkel

Beschrijving

Over Natuur | met de hand geknoopte sleutelhanger

Deze geknoopte sleutelhanger is het simpelste knoopproduct op het atelier. Iedereen die knopen leert begint met dit gestreepte bandje. Deze versie is in een serie rustige kleuren en is afgewerkt met een lintklem en sleutelring in brons.

 

Over de makers van Natuur | met de hand geknoopte sleutelhanger

Deze geknoopte sleutelhanger is in ons eigen atelier bij LWO De Meerkoet gemaakt. Ons atelier is een nauwe samenwerking met zorgorganisatie Gemiva-SVG. Wij bieden waardevol werk en ruimte voor ontwikkeling aan mensen met een beperking en mensen die om andere reden (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben op weg naar werk.

Het knopen van banden is geïntroduceerd door Twan die een jaar stage liep op het atelier. We zijn begonnen met vriendschapsarmbandjes, maar het aantal producten is inmiddels uitgebreid. Veel makers op het atelier knopen regelmatig. Het is een fijne afwisseling met andere activiteiten. Makers kiezen er regelmatig ook zelf voor om te gaan knopen, omdat het hen rust geeft als het allemaal even te druk is in het hoofd.
Inmiddels zijn wij als begeleiders vaak al niet meer nodig bij het knopen. De makers leren het knopen aan elkaar en helpen vaak elkaar wanneer er een foutje gemaakt is.

Twan knoopt nog steeds al loopt hij geen stage meer. Je vindt zijn werk nu op instagram @going_knots

 

Schrijf je in voor Mooie Verhalen Post en maak kans op €15 shoptegoed

Lees meer over de mooie verhalen achter onze handgemaakte cadeaus en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten in ons assortiment. 

Elke maand wordt onder de nieuwe inschrijvingen €15 euro shoptegoed verloot die je per email van ons ontvangt.