De makers van Kaarsenmakerij De Dagboog

Wij zijn de kaarsenmakers van werklocatie de Dagboog in Terneuzen. En zijn onderdeel van Tragelzorg. Tragel ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking opdat zij een goed leven kunnen leiden in de samenleving. In onze 3 ateliers wordt arbeidsmatig gewerkt aan diverse producten. De andere ateliers zijn een zeepatelier en een textielatelier. Eind van dit jaar zijn het 4 ateliers, want dat verhuist de Scanshop naar hier. In ons kaarsenatelier produceren we gietkaarsen en dompelkaarsen in alle mogelijke vormen en kleuren. Ook kunnen mensen bij ons terecht voor trouwgeschenkjes en geboortegeschenkjes. Deze artikelen worden rechtstreeks in onze winkel verkocht of mensen kunnen bestellen via de webshop.

Verder hebben we ook vaste klanten waar we kaarsen voor maken. Deze kaarsen worden verkocht door heel Nederland. Bij ons werken mensen met een verstandelijke beperking die werk op maat doen naar eigen kunnen. Meestal is het bij ons een gezellige boel en wordt er veel gelachen. Maar natuurlijk gaat er ook wel eens iets mis. Bijvoorbeeld: Er valt weleens een dennenappel in het kaarsvet tijdens het dompelen. Van de dennenappels maken we mooie vuurstarters dus het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze in het kaarsvet vallen. Of er knapt weleens een ballon die met water gevuld is, dan ligt het water overal. Hiervan maken we oa paaseieren en pompoenen. Dus ook dat is natuurlijk niet de bedoeling maar kan wel eens gebeuren.

De waardering van almirah.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.

Schrijf je in voor Mooie Verhalen Post en maak kans op €15 shoptegoed

Lees meer over de mooie verhalen achter onze handgemaakte cadeaus en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten in ons assortiment. 

Elke maand wordt onder de nieuwe inschrijvingen €15 euro shoptegoed verloot die je per email van ons ontvangt.