Verjaardagskalender | stoere kalender met leer en bulldog clip

Verjaardagskalender | stoere kalender met leer en bulldog clip

Met deze stoere kalender vergeet jij geen enkele verjaardag meer. Hang ‘m op in de de keuken of zet ‘m op een plek waar je regelmatig komt en je bent op tijd voor iedere verjaardag.

  • van FSC multiplex
  •  27×22 cm en 1cm dik
  • handgemaakt, kleuren kunnen iets afwijken
  • Middin, locatie Zwedenburg

14,95

Wij zijn aangesloten bij

Keurmerk webwinkel

Beschrijving

Over Verjaardagskalender | stoere kalender met leer en bulldog clip

Deze verjaardagskalender is gemaakt van multiplex, leer en een bulldogclip op de houtwerkplaats van Middin. De papieren kalender heeft een A5 formaat met aan beide zijde een maand. Door de clip kan je makkelijk de juiste maand naar voren halen.

Je kunt de kalender ophangen aan de leren lus of je zet de kalender op een plankje of kast tegen de muur.

Over de makers van Verjaardagskalender | stoere kalender met leer en bulldog clip

Deze kalenders worden gemaakt door de houtgroep van Werkplaats Zwedenburg in Den Haag. Dit is een werkplaats voor mensen met een beperking.  Verschillende mensen werken aan één product, waarbij ieder op zijn eigen manier bijdraagt. De één kan met de zaagmachine het hout zagen, de ander heeft weer alle geduld voor het schuurwerk of schilderen. Met z’n allen komen zij dan tot een mooi product.Voor dit product werkten zij samen met het papieratelier op dezelfde locatie. Zij hebben de papieren kalender ontworpen en geproduceerd.

Werkplaats Zwedenbrug is onderdeel van zorgorganisatie Middin. Medewerkers kunnen werken op de houtgroep of andere ateliers. Middin ondersteunt mensen met een beperking in de driehoek Den Haag/Rotterdam/Delft.

Schrijf je in voor Mooie Verhalen Post en maak kans op €15 shoptegoed

Lees meer over de mooie verhalen achter onze handgemaakte cadeaus en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten in ons assortiment. 

Elke maand wordt onder de nieuwe inschrijvingen €15 euro shoptegoed verloot die je per email van ons ontvangt.