Samenwerken met LWO De Meerkoet

foto van LWO De Meerkoet bij blog over samenwerkenHet runnen van een webwinkel met mooie producten kán een eenzame klus zijn. Maar niet bij Almirah!

De verhalen achter het product

Vanaf het begin zoek ik de samenwerking met ateliers waar ik mooie unieke producten inkoop.  Ik ga zelf langs om bestellingen te doen en op te halen. Tijdens mijn bezoeken komt het tot leuke gesprekken met de medewerkers. Ze vertellen me verhalen over wat ze doen, hoe ze het doen en waarom. Ze vertellen het verhaal achter het product. Veel van hen hebben een beperking en ik leer veel van wat ik hoor en zie. Ook deel ik met hen de kennis die ik vanuit andere ateliers meeneem.

Samenwerken

Met dagbestedingslocatie ‘De Meerkoet’ in Alphen aan den Rijn gaat de samenwerking verder dan alleen producten laten maken of inkopen. Almirah’s producten met een mooi verhaal zijn daar namelijk ook offline te koop én ik sta zelf één dagdeel per week in de cadeauwinkel. Ik begeleid daar medewerkers die nog een steuntje in de rug kunnen gebruiken en samen met een andere vrijwilliger verzorg ik de social media. Het is voor mij een mooie leerschool én vooral een fijne manier om in contact te blijven met mensen waar het niet allemaal vanzelf gaat.

Over De Meerkoet

‘De Meerkoet’ is een Community-Centre in Alphen aan den Rijn én biedt een leer- & werkomgeving voor mensen met een beperking en talenten. Zij ontwikkelen hier vaardigheden waarmee ze in de toekomst passend (begeleid) werk of de juiste vorm van dagbesteding kunnen vinden.

Bij De Meerkoet werken mensen
+ in de fietsenwerkplaats
+ in de lunchroom
+ bij de cadeauwinkel
+ op de creatieve groepen van De Meerkoet en Het Facet waar oa kaarsen, keramiek en nog veel meer wordt gemaakt.
Alles passend binnen de nieuwe manier van werken in zorg en welzijn.

Wil je meer weten over ‘De Meerkoet’ in Alphen aan den Rijn? Kijk eens op de Facebookpagina: www.facebook.com/LWODeMeerkoet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

De waardering van almirah.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 6 reviews.