liefslabel-groene-hart-koerier-digitaal

Het begon voor mij allemaal met een berichtje in het lokale weekblad afgelopen zomer; Van keukentafel naar droompand

De keukentafel

Twee zussen, Bren&Ann, zochten mensen die ook enthousiast werden van samenwerken en een inspirerende werkplek zochten. Zij zijn met Liefslabel de keukentafel ontgroeit en zochten ruimte. Dat bleek nog niet zo makkelijk, veel panden waren te groot. Tijd voor een nieuw plan van deze zussen vol plannen en energie.

Het droompand

Zij vonden een groot pand en deden deze oproep in een facebookgroep voor webwinkels

“We hebben iets heel tofs op het oog en willen deze GROTE ruimte delen met andere bruisende, enthousiaste, creatieve ondernemers / webshops delen. Dit paleis staat midden in de polder tussen Alphen a/d Rijn, Gouda en Leiden en wordt een combinatie van werkplek, winkel en workshopruimte. Denk aan een festival / Flavourites / Flow sfeer, maar dan elke dag.”

Na weer een dag met het bord op schoot eten omdat de keukentafel vol lag was ik er klaar voor.  Ook Almirah was de keukentafel ontgroeid. Ik heb mij direct aangemeld voor de informatieavond van begin oktober.

plattegrond-indeling-liefsfabriek

En nu?

Nu is het droompand er bijna!  Bren&Ann hebben er hard aan gewerkt, maar we redden het nog niet helemaal. Bren&Ann zouden Bren&Ann niet zijn als ze daar niet wat creatiefs op hadden gevonden.

De Liefsfabriek is van 15-30 december tijdelijk geopend en jullie kunnen op verschillende manieren steunen deze weken.

Denk aan;
♥ de Liefsfabriek steunen door Liefsfan te worden of op één van de andere creatieve manieren die Bren&Ann hebben bedacht
♥  één van de workshops volgen die ondernemers organiseren tijdens deze periode
♥ steunen van individuele ondernemers die gaan werken in de Liefsfabriek. Ook ik sta er tussen en wel hier
♥ door een proefdagje te komen werken (en wie weet wil je wel blijven!)
♥ kom jouw kerstinkopen bij De Liefsfabriek doen, de pop-upshop is van 15-30 december geopend!

Kijk ook eens op liefslabel.nl/help-de-liefsfabriek/

En jouw werkplek bij LWO De Meerkoet dan?

Sinds begin november werk ik met veel plezier bij de dagbesteding van LWO De Meerkoet. Ik denk zelfs al aan uitbreiden van één naar twee dagdelen. Dus ja, ik blijf werken op De Meerkoet.
De beide werkplekken geven mij samen wat ik zoek.  Op De Meerkoet werk ik met mensen die wel een steuntje kunnen gebruiken en kan ik hen betekenisvol werk te bieden. Bij de Liefsfabriek vind ik juist gelijkgestemde ondernemers, de mogelijkheden om samen te werken en elkaar te versterken. Ik zie het als twee elkaar aanvullende werkplekken en heb er erg veel zin in.

Laatste berichten

Laat een reactie achter

Contact

Ik ben momenteel niet bereikbaar, neem contact op via de mail en ik antwoord zo snel als mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt
0
kaarsen in blik